Draagdoek tekst

Draagdoek met eigen tekst

Wat zou u ervan vinden als u een draagdoek kon bestellen met een eigen tekst erop? Een eigen tekst, geheel naar eigen inzicht geschreven. Dit is namelijk heel eenvoudig en snel te realiseren? Met een ByKay draagdoek maakt u de keuze voor een kwalitatief zeer goede draagdoek die een hele tijd mee kan. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via Draagdoek.nl een eigen tekst op de draagdoek te laten printen. U kunt helemaal zelf bepalen welke tekst dit is, in welk lettertype en in welke kleur. Niet elke kleur is natuurlijk even mooi. Als u een roze draagdoek wilt dan is een zwarte kleur qua letters misschien minder mooi dan wit. Maar dat is natuurlijk helemaal iets dat u zelf mag bepalen.

Onze collectie

Kosten draagdoek eigen tekst

U vraagt zich misschien af, wat mag dat allemaal wel niet gaan kosten? Nou, dat valt gelukkig reuze mee! Een draagdoek met eigen tekst kost enkele tientjes. Dat is helemaal niet veel als u ziet hoeveel plezier u met een draagdoek kunt hebben. Uw baby zal zich zeer geborgen voelen in de ByKay draagdoek, welke trouwens is goedgekeurd volgens Europese normen. Dat zegt natuurlijk wel wat! Het is dus niet zomaar een draagdoek die na enkele weken alweer de prullenbak in mag.

Draagdoek tekst bestellen

Een draagdoek met tekst kunt u snel en eenvoudig bestellen via de webshop van Draagdoek.nl. Hieronder ziet u een afbeelding staan. Daar hierop te klikken wordt u doorverwezen naar de zojuist genoemde webshop. U zult er tientallen draagdoeken vinden. De kleur die u mooi vindt kunt u zelf kiezen. Veel succes bij het vinden van een mooie draagdoek en bij het verzinnen van een leuke tekst in kleur.