Geweven draagdoek

Een geweven draagdoek

De geweven draagdoek is ideaal om uw baby in te leggen en om dichtbij u te houden. Geweven draagdoeken bestaan er vanaf 2,5 meter tot 6 meter. Bijna altijd ligt de lengte van een geweven draagdoek tussen de 4,50 – 5,20 meter en de breedte tussen de 65-75 cm.

Welke geweven draagdoek heb ik nodig

Als u wilt weten welke draagdoek u nodig heeft dan zult u eerst moeten nagaan wat uw maat is. Als uw maat 46 is dan past een geweven draagdoek met een lengte van 5,20 -5,40 meter het beste bij u. Heeft u alles tot maat 44 dan is een geweven draagdoek met een afmeting van 4,50-4,70 meter het beste voor u. Het knopen van de draagdoek kan op allerlei manieren. Dat is natuurlijk ideaal, want u kunt uw kind maar het gezicht naar u toe in de draagdoek leggen maar ook andersom. De eerste keer dat u een geweven draagdoek gaat knopen zal het wellicht wat lastig zijn, maar als u het eenmaal doorheeft is het niet zo ingewikkeld. Vaak wordt er bij aanschaf van een gewevendraagdoek ook een handleiding meegeleverd waarmee u de draagdoek zelf kunt knopen. Zo’n handleiding bevat vaak een stappenplan en afbeeldingen zodat het een stuk makkelijker wordt.

Onze collectie

ByKay draagdoeken is ons advies

U heeft kunnen lezen hoe een geweven draagdoek gebruikt kan worden en wat de beste afmetingen zijn. Onze ervaring met Draagdoek.nl is het beste qua draagdoeken. Wij adviseren u eens te kijken naar de ByKay serie draagdoeken. Deze draagdoeken zijn scherp geprijsd en zijn volgens Europese regelgeving goedgekeurd. Kijkt u zelf maar eens naar de serie, er zijn tientallen verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor ieder wat wils dus! U kunt zelf zien welke draagdoeken er zijn van ByKay door op de banner hieronder te klikken, u wordt dan naar de webshop doorverwezen namelijk.